Kripto para piyasasının toplam değeri 1,89 trilyon dolar

Yayın tarihi: 19 Şubat 2024 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 18 Şubat 2024 Pazar 12:54 pm

Bitcoin’in piyasa değeri 1,02 trilyon dolara, Ethereum’un piyasa değeri ise 334 milyar dolara yükseldi.  Mahkeme kararıyla Genesis, Grayscale’in GBTC fonundaki 1.3 milyar dolar değerindeki hisseyi satabilir

Mahkeme, Genesis Global Holdco LLC’nin Grayscale’in GBTC fonundaki 35 milyon hisseyi 1,3 milyar dolar değerinde satmasına izin verdi. Hakim Sean Lane, Genesis’in bu hisseleri Bitcoin veya nakde çevirebileceğini açıkladı. Digital Currency Group’un (DCG) iştiraki olan Genesis, aynı zamanda Grayscale Ethereum Trusts fonundaki 11 milyon hisseyi 200 milyon doların üzerinde bir değere satmayı planlıyor. DCG, mahkeme borç ödeme planını onaylamadan önce satışı ertelemeye çalıştı. DCG, satışa karşı olmadığını, ancak mahkeme planı reddedilirse satışın erken gerçekleşebileceğini belirtti.

kripto para

Popüler Layer 2 çözümü Starknet, 1.3 milyon cüzdana STRK token dağıtım planını açıkladı

İlginizi çekebilir: Microsoft 2 trilyon dolar değere ne zaman ulaşacak?

Starknet Vakfı, yaklaşık 1.3 milyon cüzdana STRK token dağıtım planını duyurdu. Erken dapp kullanıcıları, ağ katkı sağlayanlar dahil olmak üzere bu cüzdan sahipleri ödül alacak. Dağıtım 20 Şubat’ta başlayacak ve kullanıcılar 20 Haziran’a kadar talep edebilecek. Toplamda 700 milyon STRK token dağıtılacak, bu da toplam arzın %7’sini oluşturuyor. STRK Token, STARK tabanlı ölçeklendirmeyi daha merkezi olmayan hale getirmeyi amaçlıyor. Vakıf, topluluğun ağın yönetimine katılımını teşvik etmek istiyor.

 DeFi kredi sağlayıcısı Moonwell, Ethereum genelinde USDC kredi imkanı sunuyor

Moonwell platformu, USDC Anywhere aracı sayesinde artık farklı Ethereum ağlarındaki USDC coinlerini tek bir yerde borç vermenizi ve ödünç almanızı sağlıyor. Moonwell, kullanıcıların cüzdanlarındaki USDC’yi tespit ederek bunları Moonwell platformuna aktarabiliyor. Bu sayede cüzdanlar ve ağlar arasında manuel transfer işlemlerine gerek kalmadan tüm Ethereum ekosistemi içinde USDC kullanımı kolaylaştırılıyor. Bitcoin 1 Trilyon Dolarlık Piyasa Değerinin Üzerine Çıktı.

Redmi Buds 5 Pro İnceleme: Üst seviye performansa uygun fiyata kavuşun

Kaynak: TELE1