Kripto para için uzmanlar uyarıyor

Yayın tarihi: 8 Nisan 2021 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 7 Nisan 2021 Çarşamba 2:37 pm

Şu sıralar özellikle Türkiye gibi ülkelerde kripto paralara olan ilgi hayli artmış durumda. Fakat uzmanlar kripto para yatırımcıları için sert bir uyarıda bulundu. Dikkatli olun!

Kripto paralar uzun bir süredir hayatımızda. Fakat hiç bir dönemde, 2021’de oldukları kadar etkin ve popüler olmadılar. Şu sıralar az çok internet ve uygulama bilgisi olan herkes kripto para alım, satımı ile uğraşıyorlar. Kimileri yüklü olarak kazanırken, kimileri ise kaybediyor.

Özellikle şu sıralar altcoinler üzerine yapılan yatırımlar uzmanların da ilgisini çekti. Altcoinlerin ilk 10’da yer alan coinlere nazaran çok daha esnek bir yapıya sahip olması yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Bu coinler hızlı yükseldikleri gibi, çok sert bir şekilde dibe de çakılabiliyorlar. Dolayısıyla yatırımcıların bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor.

kripto para

Uzmanlar parasını altcoinler üzerinde değerlendirmek isteyenlere uyarılarda bulunuyorlar. Özellikle sosyal medyada yer alan tavsiyelere kulak asılmaması konusunda pek çok uyarı mevcut.

Pump’lanan kripto paralar ile yatırımcıların dikkatini çeken balinalar, kripto para değeri belli bir miktara ulaştığında yatırımını çekerek bu paranın dump olmasına neden oluyor.

Dolayısıyla böyle bir durumda olan da küçük yatırımcıya olmuş oluyor. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Bu yazımızdaki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi bilgileriniz doğrultusunda yapmanız gereklidir.

Ethereum madenciliği bitiyor! İşte tarih ve detaylar