Kripto para düşüş eğilimi yatırımcıları tedirgin etti

Yayın tarihi: 13 Eylül 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 11 Eylül 2021 Cumartesi 9:36 pm

Kripto para yatırımcıları tedirgin. Malum birkaç gündür süren bir düşüş söz konusu. Tam pek çok kripto para beklenen eşiği aşmışken gelen düzeltme moralleri alt üst etti.

Malum uzun bir süredir BTC’nin 50 bin dolar sınırını geçip, bu sınırda kalıcı olup olmayacağı konuşuluyordu. Sizlerin de takip ettiği üzere BTC 50 bin dolar üzerinde yalnızca 3 gün kalabildi. Sonrasında ise yaşanan sert düzeltme ile birlikte 46 bin dolar seviyelerine kadar geriledi.

BTC’deki sert düşüş diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi. Başta Ethereum olmak üzere pek çok popüler kripto para biriminde büyük düşüşler meydana geldi. Peki bu düşüş etkisi ne kadar daha sürecek.

 

Kripto para

Konu hakkında konuşan analistlere göre bu sadece olması gereken bir düzeltme. Yani bir süre sonra yükseliş trendi tekrar başlayabilir. Kimisine göre de bu düzeltme ayıların gelişine işaret. Eğer böyle bir senaryo gerçekleşirse kripto para piyasası çok uzun süreler kırmızı çizgilerde kalacaktır.

Sonuç olarak özetlememiz gerekirse, kripto paralarda yaşanan düşüşün devam edip etmeyeceğini kestirmek hayli güç. Dolayısıyla bu noktada yatırımcıların dikkatli davranmaları gerekiyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

YouTube içerik üreticileri ile abonelerin etkileşimini güçlendiriyor: Topluluk gönderileri