Ersoy Dede’den sonra Cem Küçük de Soner Yalçın’ı hedef gösterdi: Daha yeni başlıyor

Yayın tarihi: 9 Mart 2020 Pazartesi 12:29 pm - Güncelleme: 9 Mart 2020 Pazartesi 1:37 pm

Ersoy Dede’den sonra Cem Küçük de isim vererek operasyon sinyali verdi: Daha yeni başlıyor. Yandaş yazarlar Libya’da yaşamını yitiren MİT mensubu haberini yaptıkları için muhabiri Hülya Kılınç, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu’nun tutuklandığı Odatv’yi hedef göstermeye devam ediyor. Star gazetesi yazarı Ersoy Dede’nin ardından kripto FETÖ’cü Cem Küçük de her şey yeni başlıyor diyerek, “Çıbanın başı Soner Yalçın’dır” ifadelerini kullandı.

Star gazetesinin ardından bugün de Türkiye gazetesinde muhalifleri hedef göstermesiyle bilinen Cem Küçük devreye girdi.

Hükümete yakın Star gazetesi köşe yazarı Ersoy Dede dün “Sırada Soner Yalçın var. Ve ben soruşturmayı önceden bildiğim için söylemiyorum bu ismi. Ya da savcılara adres gösteriyor falan değilim. Oda Tv gibi yabancı servis aparatlarına bilgi ve belge uçuran adamlar varsa, devletimiz bunu ortaya çıkaracak ve hesabını soracaktır. Devletimiz içinde kendi çıkarları İçin burayla ilişkili olan çok kişi olduğu biliniyor.. Bunların ortaya çıkması önemli” şeklinde bir yazı kaleme almıştı.

Tetikçi Ersoy Dede’den yeni operasyon sinyali, Sırada Soner Yalçın var!

Dede’nin yazısının ardından bugün de iktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesinden Cem Küçük de, haber yaptıkları için muhabirinden genel yayın yönetmenine kadar tutuklanan Odatv’yi ve Sözcü yazarı Soner Yalçın’ı hedef aldı.

“ÇIBANIN BAŞI SONER YALÇIN”

Cem Küçük, “Çıbanın başı Soner Yalçın” başlıklı bugünkü köşe yazısında, “Suç örgütü konumundaki Odatv’nin com.tr ve diğer hesapları da BTK tarafından kapatıldı. Olması gereken buydu. Unutulmasın, Odatv asla normal bir site değildir. Tamamen yerli ve millî insanları hedef alan bir yapıdır. Odatv deyince iki Barış zavallıdan başka bir şey değildir. Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, Soner Yalçın’ın emriyle hareket ederler. Çıbanın başı Soner Yalçın’dır. MİT şehidimizin soruşturması mutlaka ona uzanacaktır” iddiasında bulundu.

Soner Yalçın’ın, tutuklu yargılandığı Gezi Davası’nda beraat ve tahliye kararı verildikten sonra yeniden tutuklanan insan hakları aktivisti ve iş insanı Osman Kavala ile de ilişkisinin olduğunu yazan Küçük, “Gezi’ye girmiyorum bile. Zaten orada Kavala-Soner ilişkisi nettir. Yani iki Barış’ı ve Odatv’yi bu işlere sokan Soner Yalçın’dır. Çıbanın başı Soner Yalçın’dır. Onlarca, yüzlerce örnek verilebilir” şeklinde ifadeler kullandı.

‘Barış Pehlivan cezaevinde darp edildi’

“HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR”

Her şeyin yeni başladığını ifade eden tetikçi Küçük,  “Hem Gezi kalkışmasını hem 17-25 Aralık darbesini destekledikleri hem MİT şehidimizi deşifre ettikleri için hukuk, Odatv suç örgütüne hesap soracak. Her şey yeni başlıyor” dedi.