Kraliyet ailesinin hizmetçi alımındaki ilginç ‘sinek’ detayı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2022 Çarşamba 2:41 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 2:42 pm

İngiltere’de tahtın ikici sıradaki varisi olan Prens William eşi Kate Middleton, Kensigton Palace’ta ev işlerine yardımcı arıyor. Yardımcı için yayınlanan ilana başvuranlara uygulanan gizli mülakat ise dikkat çekti.

The Mirror gazetesinin haberine göre; Prens William’ın eşi Kate Middleton, ailesi ile birlikte çalışanlar için tek bir katı kurala sahip.  İlana başvuranların “gizliliği koruma ve takdir yetkisini kullanma” konusunda iyi olmaları gerekiyor. Özellikle Middleton’un bu konuda çok hassas ve sıfır toleransla yaklaştığı belirtildi.

ADAYIN DİKKATİ ÖLÇÜLÜYOR

Kraliyet Ailesi’nin saraylarında işe alımdan sorumlu yönetici Tracey Waterman’a göre adayları gizli bir meydan okuma belirliyor. Waterman, iş görüşmesi esnasında odanın herhangi bir yerine ölü bir sinek yerleştirildiğini söyledi. Waterman, bir adayın ayrıntılara fark edebilen bir gözü olup olmadığını anlamak için yapmayı sevdiği testlerden birinin şömineye ya da halıya ölü bir sinek yerleştirmek olduğunu söyledi.

Waterman, “Ölü sinek yerleştirildikten sonra adayı odaya getiriyorum. Onları oldukça yavaş bir şekilde odaya götürüyorum, sadece odaya bakmaları için bir şans veriyorum, odanın içinde ne olduğuna biraz göz atıyorlar” dedi.

Bahar Candan’dan arkadaşlık ilanı: Yevmiye akşam yemeği ve 200 dolar