Kraliyet ailesi ve Prens Harry arasındaki uçurum büyüyor: William ve Kate Harry’ye kırgın

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2024 Cuma 12:45 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2024 Cuma 12:49 pm

Haber: TELE1 Dış Haberler

İngiliz kraliyet yazarı, ABD’de yaşayan Prens Harry ile kraliyet ailesinin arasının iyice açıldığını açıkladı. Yazar, Prens William ve kanser teşhisi konan Kate Middleton’ıın Prens Harry’e kırgın olduğunu söyledi.

İngiliz basınına göre Galler Prensesi Kate Middleton ve Sussex dükü Prens Harry arasındaki mesafe gittikçe açılıyor. Kraliyet yazarı Phil Dampier, basına şöyle konuştu:

”Prens Harry, Prenses Kate için daha önce ‘hiç sahip olmadığım kız kardeşim gibi’ demişti ve oldukça yakın olduklarını söylemişti. Harry ve Meghan’ın kraliyet ailesini terk edişlerinin en üzücü yanı bir daha asla konuşmayacak olmaları.”

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, 2020 yılında Kraliyet’teki görevlerinden ayrılarak daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından uzaklaşmak için Amerika’ya yerleşmişti.

KATE VE WİLLİAM İLE İLİŞKİSİ

Dampier, ayrıca Prens Harry’nin, geçtiğimiz aylarda Prenses Kate’e kanser tanısı konmasından sonra bunun hakkında basına neredeyse hiç konuşmamasının altını çizdi ve şunu ekledi:
“Harry’nin Kate’i destekleme çabası olsaydı, Prens William adım atarak sert çıkışları için özür dilerdi ve gidip onlarla vakit geçirmek için çabalardı.”

Prens William, Harry ve Meghan’ın kraliyetteki görevlerinden ayrılmasına oldukça öfkelenmiş ve basında yer alan haberlere göre, araları açılmıştı.

Kraliyet yazarı Prens Harry’nin 4 günlük Birleşik Krallık ziyareti esnasında kanser tedavisi gören King Charles ve Prenses Kate’i de, Prens William’ı da ziyaret etmediğini bildirerek şöyle konuştu:

“Aralarındaki güven uzun zaman önce bitti ve yakın zamanda bir uzlaşma olacağını düşünmüyorum. William ve Kate Harry’nin yaptığı için çok kırgınlar. Harry’nin sıkıntılarının asla Kraliyet ailesini bir para kazanma endüstrisine çevirmek için bir bahane olduğunu düşünmüyorlar.”
Prens Harry ve eşi Meghan Markle, daha önce kraliyet ailesindeki hayatlarını anlattıkları bir Netflix belgeseli yayınlamışlardı ve Prens Harry, hayatını anlattığı kitabı ”Spare” de kraliyet ailesiyle ilgili anılarını da yazmıştı.

“İHANET DUYGUSU DERİNLEŞİYOR”

Kraliyet yazarı Dampier, bu konu hakkındaki sözlerini şöyle sonlandırdı:

”Prenses Kate ve Prens William, kraliyetin geleceği haline geldiler ve omuzlarına büyük bir yük bindi. Bu ağır yükün altında Harry ve Meghan’ın desteklerine ihtiyaçları vardı, ihanet duygusu gittikçe derinleşiyor.”

Kate Middleton aylar sonra ilk kez halkın karşısına çıkacak

Kaynak: TELE1