Kral Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne hastaneye kaldırıldı

Yayın tarihi: 24 Haziran 2024 Pazartesi 5:08 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2024 Pazartesi 5:08 pm

İngiltere‘de Kraliyet Ailesi‘nde yaşanan hastalık krizine bir yenisi daha eklendi. Bu kez İngiltere Kralı 3. Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne evinde geçirdiği kazanın ardından hastaneye kaldırıldı.

İngiltere’de Kraliyet ailesi üyelerinin sağlık problemlerine bir yenisi eklendi. İngiltere Kralı 3. Charles ve Galler Prensesi Kate Middleton’a kanser teşhisi konmasının ardından Prenses Anne de hastaneye kaldırıldı. Prenses Anne’nin, evinde geçirdiği kazanın ardından yaşadığı beyin sarsıntısı ve ufak yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre 73 yaşındaki Prenses Anne dün akşam Gloucestershire kırsalındaki Gatcombe Park malikanesinde kaza geçirdi. Prenses Anne, kazanın ardından beyin sarsıntısı ve ufak yaralanmalar nedeniyle Bristol kentindeki Southmead Hastanesine kaldırıldı.

KRAL SIK SIK BİLGİ ALIYOR

Kral Charles’a kardeşinin durumu hakkında sık sık bilgi verildiği kaydedildi. Sarayın sözcülüğünden yapılan açıklamada, Prenses Anne’in durumunun iyi olduğu, gözlem amaçlı hastanede tutulduğu ifade edildi.

Doktorlar aksi görüş bildirmedikçe tedavinin Southmead Hastanesinde devam edeceğini belirten Buckingham Sarayı’nın sözcüsü, doktorların raporu doğrultusunda Prenses’in resmi programlarının ertelendiğini, Japon İmparatoru onuruna verilecek akşam yemeğine katılmayacağını bildirdi.

Madonna’dan Brad Pitt’e Beyonce’den Angelina Jolie’ye… İşte kraliyet ailesi ile akraba olan 10 ünlü

Çalışanları şikayet etti! İngiltere’nin en zengin ailesine hapis cezası

Kaynak: AA