Kozan’da asfalt ve minare çalışması

Yayın tarihi: 25 Şubat 2022 Cuma 10:26 am - Güncelleme: 28 Şubat 2022 Pazartesi 10:39 am

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Kozan’da Turgut Özal Bulvarı ve Fehmi Özel Türkay Caddesi’nde Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarını bitirip yolları vatandaşların hizmetine açarken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise Damyeri Köyü Memişli Mahallesi ile Tepecikören Köyü Ustalar Mahallesi’ndeki camilerde minare yapım işlerine devam ediyor.

Kozan’ın en işlek bulvarlarından olan Turgut Özal Bulvarı’nı 3953 ton, Fehmi Özel Türkay Caddesi’ni ise 2025 ton Bitümlü Sıcak Asfalt ile kaplayan Büyükşehir ekipleri, yol çizgilerinin de çekilmesi ile yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşlardan gelen çeşitli talepler için de harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi, Damyeri Köyü Memişli Mahallesi ile Tepecikören Köyü Ustalar Mahallesi’nde minare yapım işlerine devam ediyor. Her iki camide de çalışmalarını sürdüren ekipler, minareleri yükseltmeye başladı. Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.