Köylülere marjinal diyen Bakan İkizdere’ye gidiyor

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 10:05 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 2:10 pm

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İkizdere’ye gidiyor. Karaismailoğlu, daha önce İkizdere’de mücadele edenlerin marjinal bir grup olduğunu söylemişti.

“Marjinal gruplar” açıklaması ile tepki toplayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Rize’nin İkizdere ilçesinde devam eden direniş çadırlarını ziyaret edecek.
TELE 1’e konuşan İkizdere Dernekleri Federasyonu Bakan Yardımcısı Musa Yılmaz, ziyaretin saat 15:00’de gerçekleştirileceğini söyleyerek, “Ziyaretin olacağı bize bugün söylendi. Taş ocağına karşı olanları ziyaret edecek. Dün de bugün de çalışma durdu. Kurulan kamera sistemi ve kapı olduğu gibi duruyor. Bizim talebimiz bu projenin geri çekilmesi” dedi.
Karaismailoğlu, “70 yıllık taş ocağı, altın araması gibi iddialar kesinlikle doğru değil. Devletimiz marjinal gruplara kesinlikle izin vermez. Bunu yapanlar devlet düşmanıdır” demişti.

“MARJİNAL DEĞİLİZ”

İkizderelilerden Karaismailoğlu’na yanıt geldi. Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası programına bağlanan İkizdereliler, “Marjinal değiliz” dedi.