Kovboy Bebop bu sonbaharda yayınlayacak

Yayın tarihi: 10 Haziran 2021 Perşembe 8:28 am - Güncelleme: 9 Haziran 2021 Çarşamba 6:31 pm

Kovboy Bebop hayranlarının Spike, Faye, Jet ve Edward dünyasını tekrar ziyaret etmek için daha fazla beklemesi gerekmeyecek. Netflix, Geeked Week programının ikinci gününde yaptığı açıklamada, efsanevi Sunrise animesinin canlı aksiyon uyarlamasını bu sonbaharda yayınlayacağını duyurdu.

Netflix, Cowboy Bebop’un uzun zamandır beklenen canlı aksiyon uyarlamasının bu sonbaharda prömiyer yapacağını duyurdu. Bilim kurgu, e Batı esintili ödül avcılığı serisinde ayrıca animenin orijinal bestecisi Yoko Kanno’dan yeni müzikler de yer alacak. Ne yazık ki, Netflix’in duyurusunun yanında bir fragman yoktu, ancak rollerine oldukça iyi uyan birkaç oyuncu kadrosunu yeniden tanıttı.

Kovboy Bebop

 

Özellikle öne çıkanlar arasıda Spike Spiegel olarak John Cho, Jet Black olarak Mustafa Shakir ve Daniella Pineda Faye Valentine olarak karşımıza çıkacak. Raporlar ilk olarak Netflix’in ikonik dizinin bir live-action uyarlamasını 2017’de ürettiğini ortaya çıkarmıştı. Netflix daha sonra yapımı 2018’de onayladı. Dizinin ödül avcılarını oynayan aktörlerin tam kadrosu, Cho’nun dizinin başrolü olduğu 2019‘da ortaya çıktı. Dizi, Thor’un senaristlerinden biri olan Ragnarok Christopher Yost tarafından yazılan 10 bölümlük bir sezon alacak.

Dahası, orijinal dizi bestecisi Yoko Kanno, uyarlamanın müziklerini yapıyor. Ekim ayında Netflix, geçen yılki 10 bölümlük ilk çalışmasının ardından doğaüstü korku dizisi Locke & Key’in ikinci sezonunu yayınlayacak. İkinci sezonlardan bahsetmişken Netflix, Shadow and Bone’u da yeniledi. 23 Nisan’da prömiyeri yapılan dizi göz önüne alındığında bu hızlı bir geri dönüş olacak. Netflix beklenen bir çıkış tarihi paylaşmadı, ancak ikinci sezonun Leigh Bardugo’nun Grishaverse üçlemesinin ikinci kitabı olan Siege and Storm’u uyarlaması muhtemel.

vivo Y53s 5G, Snapdragon 480 ve 90 Hz ekranla piyasaya çıktı