Kourtney Kardashian Travis Berker ile gizlice evlendi

Yayın tarihi: 5 Nisan 2022 Salı 8:28 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 8:28 pm

Kourtney Kardashian ve rock müzisyeni sevgilisi Travis Barker’in Las Vegas’ta düzenledikleri bir törenle sessiz sedasız evlendi.

ABD’nin ünlü sosyal medya fenomeni ailesi Kardashianların büyük kızı Kourtney Kardashian, bir süredir birlikte olduğu müzisyen Travis Barker’ın evlilik teklifine “evet” demiş ikili geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanmıştı.

Çiftin evleneceği tarih hakkında iddialar sürerken, Grammy Ödülleri’nin ardından Las Vegas’ta gizlice evlendiği iddia edildi. ABD merkezli magazin sitesi TMZ, Kourtney Kardashian ve Travis Barker, Grammy Ödülleri’nden birkaç saat sonra saat 01:30’da Las Vegas’ta bir düğün şapelinde evlendiğini öne sürdü.

Kaynaklara yakın isimlerin gazeteye yaptığı açıklamada, ikilinin, şapele telefon sokulmasına izin vermediği, kendi fotoğrafçılarını ve güvenliklerini getirmeyi tercih ettiği belirtildi. Çifte yakın başka bir kaynak da İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, ikilinin Grammy’den sonra da içtiğini ve düğünlerine de öyle gittiklerini açıkladı.

Düğün töreninden kısa bir süre sonra Kourtney, Las Vegas’taki Wynn Hotel’e sabah saat 2 gibi ayrılırken görüldü.

Seren Serengil Kim Kardashian’ın vücudunu eleştirdi: Kalçaları kamyon lastiği gibi…