Koronavirüsü yenen Muhittin Böcek’ten aylar sonra videolu mesaj

Yayın tarihi: 1 Aralık 2020 Salı 2:11 pm - Güncelleme: 1 Aralık 2020 Salı 2:51 pm

Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun bir süredir gördüğü yoğun bakım tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaştı.

Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun bir süredir gördüğü yoğun bakım tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Twitter hesabından videolu bir mesaj paylaştı.

Muhittin Böcek sağlığına kavuştu: Aylar sonra ilk görüntü

Mesajında başta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere yanında bulunan siyasi liderlere ve doktorlarına teşekkür eden Böcek’in açıklaması şöyle:

“Sevgili Hemşerilerim,

Hayatımın en samimi, en özel, en anlamı merhabasıyla sizleri selamlıyorum. Öncelikle sağlığımın iyi olduğunu ve kendimi çok iyi hissettiğimi belirtmek istiyorum. Dualarınızla, desteklerinizle zor günleri geride bırakmayı başardım.

Kısa bir fizik tedavi süreci sonrasında en kısa sürede aşık olduğum Antalya’ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinizi çok seviyorum, çok yakında görüşmek üzere. Sağlıkla kalın.”