Koronavirüsten babasını kaybeden İkbal Gürpınar’ın acı günü

Yayın tarihi: 8 Kasım 2020 Pazar 5:05 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2020 Pazar 5:05 pm

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs olan ve yoğun bakıma kaldırılan İkbal Gürpınar bir süre önce babasını koronavirüsten kaybetmişti. Gürpınar’ın annesi de koronavirüsten yaşamını yitirdi.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs olan ve yoğun bakıma kaldırılan İkbal Gürpınar bir süre önce babasını koronavirüsten kaybetmişti. Gürpınar’ın annesi de koronavirüsten hayatını kaybetti.

İkbal Gürpınar’ın babası koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan, tedavisi yoğun bakımda devam eden sunucu İkbal Gürpınar’ın yoğun bakımdaki tedavisi sona erdi. Gürpınar hastalığının dışında acı haberle sarsıldı.

İKİ AY ÖNCE BABASINI KAYBETMİŞTİ

Sunucunun annesi Neriman Dönmez koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Gürpınar’ın babası Murtaza Dönmez ve eniştesi de 2 ay önce koronavirüs sebebiyle vefat etmişti.

ACI HABERİ OĞLU DUYURDU

Gürpınar’ın oğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada kötü haberi şu sözlerle duyurdu: “Oğlu Alper Gürpınar olarak annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Canım anneannemiz Neriman Dönmez, Covid -19’dan dolayı Hakk’a yürüdü. Annem İkbal Gürpınar, bugün yoğun bakımdan normal servise çıktı, tedavisine orada devam edilecek.”