Koronavirüse yakalanan ‘Çok Gezenti’ Burak Akkul hakkında açıklama!

Yayın tarihi: 3 Nisan 2020 Cuma 4:04 pm - Güncelleme: 3 Nisan 2020 Cuma 4:04 pm

Yoğun bakımda tedavisi süren Çok Gezenti program sunucusu Burak Akkul’un sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Seda Akkul’un ağabeyi Hüseyin Arslan, Burak Akkul’un sağlık durumu için, “Şimdilik durum umut verici ama stabil” dedi

Televizyonda hazırlayıp sunduğu ‘Çok Gezenti’ programıyla bilinen sunucu Burak Akkul’un sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Yoğun bakımda tedavisi süren Burak Akkul’un sağlık durumu ile ilgili bilgileri, Seda Akkul’un ağabeyi Hüseyin Arslan sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Koronavirüse yakalanan Burak Akkul’un eşi Seda Akkul’dan açıklama

Arslan yaptığı paylaşımda, “Burak Akkul’un tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımdan, – inanıyoruz, umuyoruz çok yakında – çıktığı zaman mutlaka size haber verecek Seda Akkul. Ancak o zamana kadar yazılabilecek her şey tekrardan ibaret. Sizin gibi, artık aileden herkes gibi biz de sabırla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yakını Koronavirüs’e yakalanan sunucu Burak Akkul ve eşinin durumunu anlattı

“DURUM UMUT VERİCİ AMA STABİL”

Ayrıca yaptığı başka bir paylaşımda Burak Akkul’un sağlık durumu hakkında bilgi veren Arslan, “Durumda anlatılabilir büyük değişiklikler olmadıkça buraya bir şey yazmak çok anlamlı gelmiyor. Ama bu kadar soran ve merak eden için; şimdilik durum umut verici ama stabil. Tüm iyi dilekleriniz için sağ olun” dedi.

5 gündür karantinada olan sunucu Burak Akkul’un koronavirüs testi pozitif çıktı!