Koronavirüs sebebiyle hapisten çıkan erkek şimdi de şantaja başladı

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 3:22 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 6:37 pm

D.Ç, boşandığı K.K isimli erkek tarafından görüntülerinin yayınlanmasıyla tehdit ediliyor. Ç’yi darp ettiği için hapis cezası alan K., koronavirüs salgını sebebiyle çıkmasıyla beraber tehditlere başladı.

D.Ç, boşandığı K.K. isimli erkek tarafından kendisinden habersiz olarak çekilen görüntülerinin paylaşılmasıyla tehdit ediliyor. TELE1’in ulaştığı Ç., K.’nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisine uyguladığı şiddet nedeniyle hapis cezası aldığını söyledi.

“Ben onunla evliyken benim videolarımı çekmiş şu an onları dağıtmakla beni tehdit ediyor. Uzaklaştırması var ve madde bağımlısı. Uyuşturucu kullandığı ve çok fazla şiddet gördüğüm için boşandım. Maalesef çocuğumuzu bahane ederek sürekli beni rahatsız ediyor. Onun haberi olmadan Kayseri kadın sığınma evinde kaldım. İstanbul’da kaldığım eve geliyor ve kirasını benim kendimi pazarlayarak ödediğimi söylüyor. Bana ‘Çocuğumu alacağım, seni dövdüreceğim’ diyor. Aileme birkaç videomu gönderdi. Annem ona açtığı şantaj davasını kazandı ve 3 yıl aldı oradan. Bana attığı mesajları hemen siliyor ve yakalayamıyoruz. Benim haberim yokken çekilmiş yatak odası görüntülerimizi dağıtmakla tehdit ediliyorum. Ben onu çocuğunu görmesi için çağırdığımda ev halimi çekmiş” ifadelerini kullandı.

Kendisine koruma kararı aldıran D.Ç, K.K hakkında çıkarılan uzaklaştırma kararını TELE1 ile paylaştı. Ç., K.,’nın hala kendisini rahatsız ve tehdit etmeye devam ettiğini söyledi. Belgelerde uzaklaştırma kararı olduğu görülüyor.