Korkunç olay yıllar sonra ortaya çıktı! ‘Kocam arkadaşlarının güldüğü sırada bana tecavüz etti’

Yayın tarihi: 12 Kasım 2019 Salı 4:26 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2019 Salı 4:26 pm

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Ohio eyaletine bağlı Cincinati şehrinin Hamilton bölgesinde yaşanan olay ve detayları kan dondurdu. Kocasını soğukkanlı bir şekilde öldüren kadın hayatının detaylarını ve başına gelenleri anlattı. Linda Couch isimli kadının anlattıkları dehşete düşürdü.

Mirror gazetesine konuşan Linda Couch tüm yaşadıklarını anlattı. Mirror’un haberi şu şekilde:

“Hala gençtim ve aşık olduğumu düşündüm. Şimdi, keşke onunla hiç tanışmasaydım” diyerek sözlerine başlayan kadın, 16 yaşında yaptığı evliliğin hayatının en büyük hatasını olduğunu ilk hamileliğinde anladığını ifade etti. Kızı Roxanne’e hamile olduğumda işler dramatik bir şekilde değişmeye başladığını belirtan Couch, ilk zamanlar yaşanan mutluluğun çok kısa sürdüğünü söyledi.

Karnında bebeği varken kocasının kendisini merdivenler ittiğini söyleyen kadın, “Tüm hayatımın onun elinde olduğunu söyledi. Her ağladığımda daha da kötüleşiyordu. Yeterince güzel değildim, onun için asla yeterli olmadım. Kapana kısıldığımı hissetmeye başladım” dedi.

Gözünü açtığında yatak odasında kocasının arkadaşları vardı

Kocası Walter’ın sürekli arkadaşlarıyla eğlendiğini hatta bir gece arkadaşlarıyla aynı odada kaldığını ifade eden kadın, “Gözümü açtığımda etrafımda duruyorlardı. Benden istedikleri şey belliydi. Karşı koyamadım… Kocam dahil herkes tarafından tecavüze uğradım. Kahkahalar atıyorlardı. Walter da gülerek izliyordu” diyerek yaşadığı korkunç geceleri anlattı.

Üniversite kaçış olacaktı

Hemen hemen her gece korkunç tecavüzlere uğrayan kadın kendisine bir kurtuluş yolu arıyordu. Bir çalışma programına kabul edildiğinde eşine durumu anlattı fakat eşi  evden ayrılamayacağını söyleyerek izin vermedi. Linda, ilk kez o gün kocasına hayır dediğini söyledi.

Linda yaşadığı hayata daha fazla dayanamacağını anladığında kocasını öldürme planı yaptı. Onu kendi silahıyla başından vurdu. Daha sonra polise teslim olmak yerine bambaşka planlar yaptı. Önce bahçesinde cesedi gömdü, ardından da kaçış planı hazırladı.

Linde önce bankalardan kredi çekti. Bir kaç tane de kredi kartı çıkardı. Evleri de üstüne aldı ve tatile çıktı. Zaman içerisinde her şey ortaya çıkınca tutuklanan Linda ömür boyu hapis ile cezalandırıldı.

Cezaevinde geçen yıllar içerisinde 6 kez temyiz başvurusunda bulunan Linda’nın bu istekleri her defasında geri çevrildi. Kızı Roxanne annesinin cezaevinden çıkabilmesi için herhangi bir çaba göstermediği gibi yaşananlardan dolayı annesini suçluyor. Linda’nın yakın zamanda cezaevinden çıkması beklenmiyor.

Hikayesini Amerika’da yayınlanan “Ben bir katilim” isimli programda paylaşan Linda, 2020 yılında bir kez daha temyize başvuracak.