Köpeğinin hayatını kaybettiğini bilmeyen Ersin Korkut’tan duygulandıran yanıt

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2020 Perşembe 10:20 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2020 Perşembe 10:24 am

Survivor yarışmacısı Ersin Korkut, canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Köpeğinin hayatını kaybettiği bilgisi kendisine verilemeyen Korkut’un, “En çok neyi merak ediyorsun” sorusuna “köpeğimi” yanıtını vermesi duygulandırdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’nin Salı günü yayınlanan bölümünde iletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımı, Instagram’da canlı yayın yapma hakkı kazandı. Haftalardır köpeğinin öldüğü söylenemeyen Ersin Korkut ise bir takipçisinden gelen “En çok neyi merak ediyorsunuz?” sorusuna “En çok köpeğimi merak ediyorum” yanıtını verdi.

ÖLÜM HABERİ VERİLEMEDİ

Ersin Korkut’un yıllardır baktığı köpeği Mes, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetti. Köpeğine olan bağlılığıyla tanınan Korkut’a bu acı haber verilemedi. Geçtiğimiz günlerde ailesi ölüm haberinin söylenmesi istedi ancak akrabası olan Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı’yı arayarak ” Söylersek adamı orada kaybedebiliriz” diyerek karardan geri döndürdü.

“EN ÇOK KÖPEĞİMİ MERAK EDİYORUM” YANITI DUYGULANDIRDI

Survivor’da kazandığı her iletişim ödülünde akrabalarına köpeği Mes’i soran Ersin bu defa ise canlı yayında gelen bir soruya verdiği yanıtla izleyicileri duygulandırdı. Instagram canlı yayınında bir seyircinin “En çok neyi merak ediyorsunuz?” şeklindeki sorusunu yanıtlayan Ersin, “Benim küçük bir köpeğim var. Onu çok merak ediyorum. Acaba döndüğümde beni tanıyacak mı tanımayacak mı? Onu çok merak ediyorum” dedi.