Konyaspor kendi sahasında Ahmet Çalık’ı anacak

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 2:23 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 2:23 pm

İttifak Holding Konyaspor’un yarın sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçında, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren futbolcu Ahmet Çalık için tören düzenlenecek. Çalık’ın sırt numarası olan 6’ıncı dakikada saha karanfillerle donatılacak.

Yeşil-beyazlı takımın başarılı stoperi Ahmet Çalık, 11 Ocak Salı günü nikah tarihi almak için gittiği Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Ahmet Çalık’ın ölümünün ardından Konyaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurusu üzerine geçen cumartesi günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı ileri bir tarihe ertelendi. Hafta sonu tüm liglerde oynanan maçların çoğunda altıncı dakikada milli futbolcu Çalık alkışlarla anıldı.

Ahmet Çalık’ın takımı olan Konyaspor da yarın saat 20.00’de kendi sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesi 6 numaralı formasını taşıyan futbolcusu için anma töreni düzenleyecek. Kulüp tarafından Ahmet Çalık anısına basılan 10 bin adet atkı taraftara dağıtılacak. Maçın 6’ncı dakikasında ise taraftar sahaya karanfil atacak.

Ahmet Çalık’ın yaptığı kazanın sebebi belli oldu

Konyaspor’dan Ahmet Çalık için klip