Konya’da sahneye fırlayan genç: Konya uyan AKP’ye oy verme

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:45 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 5:50 pm

Konya’da düzenlenen bir etkinlik kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da sahneye çıktığı konserde, bir genç sahneye atlayarak halkı AKP’ye oy vermemeye çağırdı. Gencin sahneden indirildikten sonra dövüldüğü iddia edildi.

AKP’nin kalesi Konya’da 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında ‘İz Bırakan Ezgiler’ konseri düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konser öncesi yaptığı açıklamada, “Birbirinden kıymetli sanatçı dostlarımıza hem bakanlığımız adına hem sizler adına gönülden teşekkür ediyorum. Sizlere de bu geceyi muhteşem kıldığınız için şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

GENÇ SAHNEYE ATLADI

Bakan Kasapoğlu, daha sonra sahnede 12 sanatçıyla birlikte bir eser seslendirdi. Bakan Kasapoğlu’nun sahneden ayrılmasının ardından devam eden konserde sanatçı Taner Yüncüoğlu’nun sahnesi sırasında M.O. sahneye çıkarak Konyalılara AKP’ye oy vermemeleri yönünde çağrı yaptı.

Konya taraftarından İzmir Marşı

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.O. daha sonra serbest bırakıldı.

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI: GENÇ DÖVÜLDÜ

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘AKP’ye oy vermeyin’ çağrısı yapan gencin sahneden indirildikten sonra dövüldüğünü söyleyerek “Akıbeti merak edilen bu genç arkadaşımız sahneden indikten sonra görevliler tarafından dövülmüş ve gözaltı yapılarak ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılmış.” ifadelerini kullandı.