Konya’da büyük operasyon! Kannabinoid eroin ve metamfetamin ele geçirildi

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2023 Cuma 12:57 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma 12:57 pm

Konya’da özel harekat polislerinin katılımıyla düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 6 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, suç oranı yüksek olan ve uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bölgelere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde 45 ekip, 3 çevik kuvvet timi, 5 özel harekat timi ve 150 personel ile şafak vakti operasyon düzenledi.

Operasyon öncesi polis memurlarıyla bir araya gelen yeni atanan Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, “Girişiniz polisin onurunu koruyacak, devletimizin onurunu koruyacak şekilde olacak. Suçlulara göz açtırmamak için gerekli hassasiyet ve itinayı göstereceğinize eminim. Biz polisiz 7/24 görevdeyiz. Bu işi ise geleceğimizi kurtarmak adına yapıyoruz. Hepimizin çoluğu çocuğu var. Herkesin anası, bacısı var. Onları zehirleyenlere göz açtırmayacağınıza inanıyorum” dedi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Karatay ilçesinde bulunan bir mahallede, 45 ekip, 3 çevik kuvvet timi, 5 özel harekat timi ve 150 personelin katılımı ile uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 15 eve eş zamanlı baskın yapıldı. Adreslerde narkotik köpekleriyle yapılan aramalarda, 2 parça halinde sentetik kannabinoid, 3 parça eroin, 2 parça metamfetamin, 42 sentetik hap ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Baskınlarda 6 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucudan sabıkalı babasını annesini dövdüğü için öldürdü!