Konya ve Gaziantep’te iki hemşire balkondan düşerek şüpheli şekilde öldü

Yayın tarihi: 15 Ocak 2022 Cumartesi 11:49 am - Güncelleme: 15 Ocak 2022 Cumartesi 11:49 am

Kocaeli’nde balkondan düşerek hayatını kaybeden Sedefnur Çağlar’ın ardından Konya ve Antep’te de benzer kadın ölümleri yaşandı. Konya’da hemşirelik okuyan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Melike Ş., birlikte olduğu erkeğin dördüncü kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Selçuk Üniversitesi Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Melike Ş., 4’üncü sınıf öğrencisi olan birlikte olduğu erkeğin evine gitti. İddiaya göre çift arasındaki tartışma sırasında Melike Ş., 4’üncü kattaki evin balkonuna çıktı ve aşağı düştü. Melike Ş., olay yerinde hayatını kaybetti. Şüphe üzerine birlikte olduğu erkek gözaltına alındı ancak, sevk edildiği mahkemece yurt dışına çıkış yasağıyla ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Melike Ş.’nin cenazesi ise memleketi Kocaeli’nin Körfez ilçesinde dün toprağa verildi.

BİR DİĞER ŞÜPHELİ ÖLÜM

Antep’te hemşirelik yapan Adile K. da dün gece 4’üncü kattaki evinin balkonundan düşüp, ağır yaralandı. Dün gece 15 Temmuz Mahallesi’nde meydana gelen olayda özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde görevli hemşire Adile K., iddiaya göre, evinde erkek meslektaşı olan Çağrı Şaşmaz ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından balkona çıkan Adile K., 4’üncü kattan düştü. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekibi, ağır yaralı Adile K.’yi ambulansla Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Adile K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erkekler 2021’de 404 kadını öldürdü