Konya taraftarından İzmir Marşı

Yayın tarihi: 30 Ekim 2021 Cumartesi 10:53 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2022 Pazartesi 1:27 pm

Konya’da Fenerbahçe’yi sahasında konuk eden Konyaspor’un taraftarlar tribünde İzmir Marşı’nı söyledi. O anlara ait görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

Muhafazakar kimliği ile tanınan Konya’da Konyasporlu taraftarların tribünde İzmir Marşı’nı seslendirmesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını belirten paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Fenerbahçe’nin konuk edildiği Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Konya tribünlerinde hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı seslendirildi. Konyalı taraftarların ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları attıkları da duyuldu.

EN SON 2017’DE SÖYLENMİŞTİ

İzmir Marşı, Konya tribünlerinde en son 2017 yılında söylenmişti. Bylock soruşturması sonrasında istifa eden Atiker Konyaspor Kulübü’nün eski Başkanı Ahmet Şan’nın taraftar gurubu Nalçacılıların düzenlediği birlik ve istişare gecesinde “Bugün Türkiye’de maalesef tüm statlar İzmir Marşı’nı söylüyor. Konya hariç. Konya çünkü bu ülkenin birliğini ve her zaman o milli maçlarda gördüğümüz ‘Tek bayrak, tek devlet, tek vatan’ duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücü alıyor” diye konuşmuştu.

İşte 2017 senesine ait o görntüler:

MAÇ SONU SQUID GAME MÜZİĞİ İLE BİTTİ

Öte yandan maç sonunda tribünde Squid Gamze müziği çalındı.

Filede derbinin kazananı Fenerbahçe Opet

Beşiktaş’tan Galatasaray’a Squid Game göndermesi