Kontrolden çıkan otomobil yayaları böyle ezdi

Yayın tarihi: 25 Şubat 2021 Perşembe 5:24 pm - Güncelleme: 25 Şubat 2021 Perşembe 5:24 pm

Denizli’de U dönüşü yapan bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce trafik lambasına ardından kaldırımda yürüyen 3 kişiye çarptı. 2’si hafif 3 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kamerasına yakalandı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Emine Beler idaresindeki otomobil, sürücüsünün U dönüşü yaptığı sırada kontrolden çıktı. Trafik lambasına çarpan ve deviren otomobil daha sonra kaldırımda yürüyen 21 yaşındaki Meltem Çoğaşlıoğlu ile 18 yaşındaki Furkan Sevinç ve 20 yaşındaki Eyüp Batuhan’a çarptı. Otomobilin altına aldığı Batuhan, çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Batuhan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Sevinç ve Çoğaşlıoğlu sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza anının bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntüde U dönüşü yapan otomobilin, trafik lambasına ve yayalara çarpması yer alıyor.