Kontrolden çıkan araç göle uçtu, bir aile yok oldu

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2024 Pazar 5:37 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2024 Pazar 5:37 pm

Adana’da eşi ve iki çocuğuyla pikniğe gitmek için yola çıkan baba Veysel Aydoğmuş idaresindeki otomobil Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkarak Seyhan Baraj Gölü’ne uçtu. Araçta bulunan 4 kişilik aileden kurtulan olmadı…

Çukurova ilçesindeki Topalak Mahallesi’nde Çatalan Köprüsü’nde ilerleyen, Veysel Aydoğmuş idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak demir korkulukları aşıp Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis, sağlık, itfaiye ve su altı ekipleri sevk edildi.

Ekipler, göle düşen araca ulaşmak ve içerisinde bulundukları iddia edilen aynı aileden 2’si çocuk 4 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Araçtaki 4 kişilik ailenin kimliği tespit edildi. Araçtakilerin sürücü Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Batuhan Aydoğmuş (16) ile Mete Aydoğmuş (13) oldukları belirlendi.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

İlk önce Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaşıldı. Ardından ekipler, Veysel Aydoğmuş, eşi Emine Aydoğmuş  ve çocukları Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenlerini araçtan çıkarttı.

Otomobil, vinçle köprüye çıkarıldı. Acı haberi alan ailenin yakınları, kaza yerinde gözyaşı döktü. Çalışmalar sırasında ailenin bir yakını, çalışmaların hızlandırılması için ekiplerle tartıştı. Pikniğe gitmek için yolda oldukları belirtilen Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğdu’nun cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Veysel Aydoğmuş’un bir restoranda çalıştığı öğrenildi.

 

 

Kaynak: DHA