Konserini iptal eden Manuş Baba’ya eksi 25 derecede şınav tepkisi

Yayın tarihi: 18 Ocak 2022 Salı 1:42 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2022 Salı 1:42 pm

Sivas’taki konserine soğuk sebebiyle çıkmayan Manuş Baba’ya Zara’da yaşayan Umut Toparlak tepki gösterdi. Toparlak, geç saatlerde kıyafetlerin çıkararak eksi 25 derecede şınav çekti.

Manuş Baba, Sivas Yıldız Dağı’nda konser vermesi için bir otele davet edildi. Soğuk havayı bahane ederek konsere çıkmayacağını bildiren Manuş Baba’yı sabırla bekleyen binlerce kişi isyan etti. Konsere çıkmayan Manuş Baba’ya Zara’da yaşayan Umut Toparlak tepki gösterdi. Toparlak, geç saatlerde kıyafetlerin çıkararak şınav çekti.

Toparlak şunları söyledi:

”2007’den beri sporu seviyorum yani doğayı neden Sivas’ın insanı üşümez. Sivas’ın havası sert insanın mert olduğunu duymuştum. Bende bir Sivaslı olarak soğukta spor yapmayı çok seviyorum.Eksi 25, eksi 30, 35 beni favorim spor olarak bu her sabah haftanın altı günü ve pazar günler dahil pazartesi günleri hariç ama haftanın altı gün sabah 6.30’da kalkıyorum sabah 7. 30’a kadar dağlardayım. Suyun içindeyim, karın üstündeyim sporum yaparım dur durak dinlemiyorum bir Sivaslı olarak kendimle gururu duyuyorum. Sivasımızda Manuş Baba o soğukta insanları öyle toplayıp da konsere çıkmadığı için kendisini kınyorum. Çünkü Sivasın halkı üşümez Sivasılar yiğittir. Havası serttir. İnsanları merttir. Ben eksi 25 derecede şınaav çekiyorsam spor yapıyorsam bu soğukta suya girip spor yapıyorsam Manuş Baba da çıkıp konserini yapacaktı. O kadar milyonlarca insanı toplayıp da “Ben soğukta konser yapmam” demek doğru bir şey değildi. Konserin bulunduğu alan zaten Sivas’nın Yıldız Dağı tabii ki soğuk olacaktı.”

Lider Trabzonspor, Sivas’ta dondu!