Komünist Başkan’dan Athena Gökhan’a cevap

Yayın tarihi: 4 Mart 2019 Pazartesi 11:20 am - Güncelleme: 4 Mart 2019 Pazartesi 11:23 am

31 Mart yerel seçimlerinde Tunceli’de SMF ve TKP’nin ortak adayı ‘Komünist Başkan’ Fatih Mehmet Maçoğlu sanatçı Gökhan Özoğuz’un desteğine cevap verdi.

Tunceli Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, sanatçı Gökhan Özoğuz’un kendisi ile ilgili söylediklerine cevap verdi.

Maçoğlu, Tunceli’de adaylğını açıkladıktan sonra birçok sanatçıdan destek aldı. Özellikle Athena grubundan Gökhan Özoğuz”dan.

Komünist Başkan’ olarak bilinen Maçoğlu, Gökhan Özoğuz’un Twitter’dan yaptığı “Her ne partiden olursa olsun benim gönlüm Fatih mehmet Maçoğlu gibi hisseden, davranan, hizmet eden bir belediye başkanından yana. Onun gibi birçoklarının çıkması umuduyla” paylaşımı hatırlatıldığında şu yanıtı verdi: “Gökhan Özoğuz’un özellikle bu açıklaması bizi çok mutlu etti. Gökhan’ın dışında birçok sanatçı, yazar, akademisyen bize dair güzel söylemleri oldu. Biz çok mutlu olduk. Bu ülkenin vicdanı, hala bir arada yaşamayı destekliyor. Bu ülkenin vicdanı o umudu besliyor. Biz de bu umudun bir parçası olmak istiyoruz. Çaba harcıyoruz. O açıklamalar bize enerji verdi.”