Komşularıyla tartışan polis yanlışlıkla babasını vurdu

Yayın tarihi: 16 Kasım 2022 Çarşamba 10:18 am - Güncelleme: 16 Kasım 2022 Çarşamba 8:58 pm

Özel Haber: Soner Bahadır

İstirahatli polis memurunun komşularıyla park yeri tartışmasına girdikten sonra etrafa ateş açması sonucu polisin babası ve kardeşi dahil altı kişi yaralandı.

İstanbul Ataşehir’de bir polis memuru komşularıyla tartıştı. TELE1’den Soner Bahadır’a konuşan görgü tanıklarının anlattığına göre istirahatli polis memuru kendi ikamet ettiği binada park yeri tartışmasına girdiği komşusunun üzerine otomobilini sürdü. Üzerine otomobil sürülen komşu, polis memurunu sakinleştirmeye çalışırken tartışmayı duyan komşunun annesi de oğlunu ve polis memurunu sakinleştirmeye çalışarak tartışmayı bitirmeleri yönünde telkinlerde bulundu.

Görgü tanıklarının telkinlere rağmen sakinleşmediğini öne sürdüğü polis memurunun evine giderek tabancasını aldığı ve etrafa ateş açtığı belirtildi. Görgü tanıkları ayrıca polisin anne ve babasının da tartışmanın ardından ellerinde çivili sopalarla komşularına saldırmak üzere geldiklerini öne sürdü.

Olay sonucunda polis memurunun babası ve kardeşi dahil altı kişi yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis memuru gözaltına alındı.

POLİSİN ANNE VE BABASININ PARK YERİ TARTIŞMASI YÜZÜNDEN BIÇAKLANDIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Olayla ilgili ilk servis edilen haberde polis memurunun ailesinin yanına ziyarete geldiği ve anne ve babasının park yeri tartışması nedeniyle bıçaklanması nedeniyle polisin etrafa ateş ettiği ifade edilmişti.

Görgü tanıkları polis memurunun söz konusu binada ikamet ettiğini ve polis memurunun anne ve babasının bıçaklanmadığını söyledi.

Park yeri yüzünden tartıştığı komşusunun aracını yaktı