Komşularının araçlarına zarar verip “Hepiniz öleceksiniz” yazdı

Yayın tarihi: 22 Mart 2022 Salı 4:50 pm - Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı 4:51 pm

İstanbul’un Avcılar ilçesinde elektriğinin kesilmesinden komşularını sorumlu tutan H.İ, önce komşularının araçlarını çizdi ardından da duvara tehdit yazılamaları yaptı. Polisin aradığı H.İ teslim oldu.

Avcılar Cihangir Mahallesi’nde yaşayan H.İ,. elektriklerinin kesilmesinden komşularını sorumlu tuttu. Komşularını tehdit eden H.i., duvarlara “Hepiniz öleceksiniz” yazdı ve otomobillerinin kaportalarını çizdi. H.İ.’nin elektriği kaçak kullandığı için kesildiği iddia edildi.

SU SAYAÇLARINI ATEŞE VERDİ

Duvar yazıları ve otomobillere veren H.İ. binadaki paspasları ve su sayaçlarını da ateşe verdi. Ardından piknik tüpüyle kiracı olduğu evde yangın çıkartmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ateşin büyümesini engelledi.

“PSİKOLOJİK SORUNLARIM VAR”

Kundaklama olayının ardından ortadan kaybolan H.İ. teslim oldu. Emniyet’e ifade veren H.İ. psikolojik sorunlarının olduğunu ve ilaçla tedavi gördüğünü ileri sürdü. Kullandığı ilaçlarla ilgili rapor ve reçeteleri de polise bildiren H.İ., savcının talimatıyla adliyeye çıkartılmadan karakoldan serbest bırakıldı.

İşte Cumhur İttifakı’nın asıl amacı