Kominizmanın marifetleri

Yayın tarihi: 22 Mart 2022 Salı 12:27 pm - Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı 12:27 pm

Sayıl Cengiz Gündoğdu

Geçende bir okurumdan şu mektubu aldım: “Muhterem Hocam, yazılarınızı alaka ve ilgi ile takip edip izleyerek okuyoruz. Biz üç arkadaş “Ruhların Harbi” yazınız ile düşünce dünyasında bir intilaf yaptığınızı düşünüyoruz.
Muhterem hocam yüksek zekanıza sığınarak bizleri şu konuda tenvir edip, şuurlandırmanızı lütfen rica eder ve muhterem ellerinizden öper, afiyetler dileriz.
Okurlarınızı ruhlar ve komünizma hususunda tenvir edip aydınlanmamız ati için bir vesile umut sebebi olmuştur. Bu meyanda şu hususlara dikkati celp etmek isteriz.
Şu bilinmelidir ki komünizma üç biçimde görünür.
Hayalet
Cin
Şeytan

Komünizmanın en tehlikeli biçimi şeytan olanıdır. Şeytani komünizma şu kılıklara girer.
Kemalist olur
Atatürkçü olur
İlerici olur
Devrimci olur
Solcu olur
Feminist olur.

Komünizma ilk olarak 1938 yılında görüldü. Ve bu yıl yapılan anlaşmaya göre 12 ada düşmana verildi ve vatan topraklarında petrol, maden, altın istihzali önlendi.
Demokrat Parti 1950’lerde 150’ye yakın şeytanı hapse atarak vatanı rahatlattı ve buna kızan şeytan Kıbrıs’ı bahane ederek İstanbul’u komünistlere yağmalattı.
Demokrat Parti sıkı durdu. Bunun üzerine kominizma asil ordumuzda bazı gafillerin kılığına büründü. Ve 27 Mayıs 1960’ta şeytani bir darbe yaptırıp üç masumu da astırdı.
Bu kere şeytanlaşmaya karşı, Adalet Partisi halkın desteği ile halkı kalkındırma davasına baş koydu. Her dereye bir baraj yaparak halkı kalkındırdı. Şeytan bu kerede boş durmadı.
Süleyman Demirel’i devirdi. Üç kişi daha idam edildi. Demiral şeytanın panzehirini buldu. Gene iktidara geldi. Şeytan devirdi ama yine iktidara geldi.
Şeytan Demirel’i 7 kere devirdi ama Demirel sekiz kez iktidara geldi. Şeytan baktı ki olmuyor bu kere bir darbe daha yaptırdı. Ve 50 kişiyi astı.
İşte okurlarım, Türkiye ve darbeler ve idamlar komünizmanın eseridir.
Günümüzde de olanları görüyorsunuz.
Hepsi koftur.
İdeolojinin kölesidirler.
İşkembeden atarlar.
Utanmazdırlar.
Vatanı sevmezler.

Peki komşuyu nasıl tanımalı. Şuna dikkat etmeli. Eğer bir insan rakı içiyorsa ve içerken sakız leblebisini meze yapıyorsa orda komünizma vardır.