Kolunda bir servet taşıyor… Ebru Gündeş’in fotoğrafında saat detayı

Yayın tarihi: 1 Haziran 2020 Pazartesi 2:02 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2020 Pazartesi 2:02 pm

Şarkıcı Ebru Gündeş’in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraftaki saat detayı dikkat çekti. Saatin yaklaşık fiyatının 700 bin lira olduğu söylenildi.

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, Türkiye’nin en çok kazanan sanatçılarından Ebru Gündeş’in kolunda bir servet taşıdığını yazdı. Üstündağ, fiyatının en az 700 bin lira olduğunu belirttiği saat için şu bilgileri verdi:

KOLUNDA BİR SERVET TAŞIYOR

“Markanın 1976 yılında piyasaya çıkardığı tasarım, tam bir klasik ve çelik, altın ya da beyaz altın olarak satışa sunuluyor. Kolundakinin çelik mi, yoksa beyaz altın mı olduğunu anlayamadım ama fiyatının 700 bin TL civarında olduğunu söyleyebilirim.”

Şarkıcı Ebru Gündeş, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını deldiği suçlamasıyla hapis cezası alan ve daha sonra itirafçı olan Rıza Zarrab’la olan evliliğiyle de gündeme gelmişti.

Meclis’te Ebru Gündeş tartışması… Zarrab’ın eşi nasıl gitti?

BAKAN ÇAĞLAYAN’A SAAT RÜŞVETİ

Zarrab, dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a aldığı 436 bin euro değerindeki saatin rüşvet olduğunu da kabul etmişti. Ebru Gündeş’in saatinin Rıza Zarrab’la bir ilişkisi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Reza Zarrab nerede? Son bilgiler ortaya çıktı!