Kocası silahlı saldırıya uğrayan kadın olay yerinde kalp krizi geçirdi

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2023 Cuma 2:34 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2023 Cuma 2:34 pm

İstanbul’da ailesiyle iş yerinin önünde oturan Özcan Kadam kimliği belirsiz şüpheli tarafından tabanca ile vuruldu. Kadam’ı kanlar içinde gören eşi ise olay yerinde kalp krizi geçirdi.

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Dr. Gürkan Ceylan Caddesin’de iş yeri bulunan Özcan Kadam, iddiaya göre yanına gelen kimliği belirsiz bir şüpheliyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle, eşi ve çocuğunun yanında Kadam’a silah çeken şüpheli, tabancanın kabzasıyla Kadam’ın başına vurdu. Bu sırada ateş alan tabanca, Kadam’ı karnından yaraladı.

Tartışmanın olduğu sırada iş yerinde olan Özcan Kadam’ın eşi, yaralanan kocasını görünce olay yerinde kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri önce yaralı Kadam’a, ardından da eşine ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Hastaneye kaldırılan Kadam’ın sağlık durumunun kritik, eşinin ise iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, önlem aldığı iş yerinde güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Esnaf görüntüleri sızdırdı, ‘Görevimiz Tehlike’nin İstanbul çekimleri iptal edildi