Kocaeli’de akran zorbalığı! “Saçın çok güzelmiş” diyerek arkadaşını darp etti

Yayın tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba 11:39 am - Güncelleme: 22 Kasım 2023 Çarşamba 1:21 pm

Kocaeli‘nin Derince ilçesinde bir kız öğrenci, “Saçın çok güzelmiş” diyerek sınıfta arkadaşını darp etti. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda, 9’uncu sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen gençler arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında B.G isimli öğrenci, arkadaşı E.T’ye saldırdı.

B.G., saçını çekip yere yatırdığı E.T’ye dizi ile vurdu. Gözyaşlarına boğulan E.T., korku dolu gözlerle arkadaşına baktığı sırada B.G., dedikten sonra genç kıza tokat ve tekme attı. O anlar sınıftaki başka bir öğrenci tarafından kayda alındı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın sosyal medyada paylaşılmasının ve duyulmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimi inceleme başlattı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, okulda yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Derince’de bir okulda meydana gelen akran zorbalığı ve şiddet içeren görüntülerle ilgili adli ve idari işlem başlatılmış, fail polis ekipleri tarafından alınmıştır. İlim irfan yuvalarımız olan eğitim kurumlarında bu tür şiddet olaylarının meydana gelmesi kabul edilemez.” dedi.

Kocaeli’deki taksici cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı: “Herhangi bir şeye bakarsan kafana sıkacağım”

Kaynak: TELE1