Koca vekilleri dinledik dedi, ağaca asılan 127 soruyu görmezden geldi

Yayın tarihi: 25 Şubat 2021 Perşembe 12:58 am - Güncelleme: 25 Şubat 2021 Perşembe 12:58 am

Sağlık Bakanı Koca, CHP’li Adıgüzel’in cevaplanmadığı için Meclis’in önündeki ağaca astığı 127 soruyu göz ardı etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Koca, “Bugünü mecliste geçirerek vatandaşlarımızın sesi olan milletvekillerimizi dinledik. Yüce Meclisimize ulaştırılan konuları vekillerimizle istişare ettik” notuyla bir klip yayımladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından “Bugünü mecliste geçirerek vatandaşlarımızın sesi olan milletvekillerimizi dinledik. Yüce Meclisimize ulaştırılan konuları vekillerimizle istişare ettik.” notuyla bir klip yayımladı. Milletvekilleri ile çekilen fotoğraflardan oluşan klip bugün akşam saatlerinde yayımlayan Koca; sorduğu 128 sorudan 127’si yanıtlamadığı için kağıtları Meclis’in önündeki ağaca asan CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’i göz ardı etti.

“BU BİR ADAK AĞACI DEĞİL”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, ilginç bir eyleme imza atarak, yanıtsız kalan soru önergelerini Meclis bahçesinde ağaca astı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya pandemi sürecinde 128 soru yönelttiğini ancak sadece birine yanıt geldiğini belirten Adıgüzel, “Belki bu şekilde görür diye Meclis’in bahçesinde; Genel Kurul ve AKP Grubu önündeki bu ağaca asıyorum. Bu ağaç bir adak ağacı değil, önerge ağacı da değil. Arkamda gördüğünüz bina da yatır değil. Türkiye Büyük Millet Meclisi… Sağlık Bakanı bizim sorularımıza cevap verecek. Sayın Erdoğan da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sorularına cevap verecek demokrasilerde böyledir” dedi.

GECE YARISI KLİP PAYLAŞILDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından “Bugünü mecliste geçirerek vatandaşlarımızın sesi olan milletvekillerimizi dinledik. Yüce Meclisimize ulaştırılan konuları vekillerimizle istişare ettik.” notuyla bir klip paylaştı.

İşte o paylaşım;