Koç Obradovic’ten Fenerbahçe’ye beklenmeyen sözler!

Yayın tarihi: 31 Ekim 2019 Perşembe 10:43 am - Güncelleme: 31 Ekim 2019 Perşembe 10:43 am

Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Maccabi FOX Tel Aviv’e 67-55 mağlup oldu ve ilk 5 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, 5 maçta 4 yenilgilik bir başlangıcı en son 2006-07 sezonunda yapmıştı. Fenerbahçe Beko’da koç Zeljko Obradovic, maçının devre arasında kendisinden pek görülmemiş tarzda bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Maccabi Tel Aviv karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Skor haberine göre; Taraftarlarımızın desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Koç Obradovic, “Çok kötü oynadık. Hem Euroleague adına hem de herhangi bir organizasyon adına olmamız gereken seviyede değiliz. Böyle olunca da ilk ve tek sorumluluk antrenördedir. İkinci yarıda biraz reaksiyon oldu ama ileriye yönelik bize özgüven vermesi mümkün değil. Oyuncularım formda değil ve bunu toparlamak benim ve staffın görevi. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fenerbahçe’deki kariyeri boyunca böyle bir dönem geçirmediğini söyleyen tecrübeli hoca, “Önümüzde evimizde oynayacağımız 4 maçımız var. Toparlanmak adına iyi bir zaman olacak. İnşallah taraftarlarımızdan da destek gelir. 7 yıl boyunca görevimde böyle bir şey yaşamadım. Umarım en kısa zamanda bu durumdan çıkarız. Kimse için kolay değil, dinlenemiyorlar. Birlik olmaya ve taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her zaman olduğu gibi bu zorluktan çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.