Koç Holding’ten dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyiniz

Yayın tarihi: 23 Nisan 2024 Salı 4:18 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2024 Salı 4:18 pm

Koç Holding, Koç ailesi mensuplarının sosyal medyada isimlerinin kullanıldığı yanıltıcı içeriklere itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Koç Holding sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada dolandırıcılık konusunda uyarıda bulundu.

Şirket, Koç Topluluğu Şirketleri ile Koç Ailesi mensuplarının isimlerini kullanan, ses ve görüntülerini taklit eden sahte sosyal medya hesapları ve internet sitelerinin ortaya çıktığı ifade etti. Açıklamada, yanıltıcı içeriklere itibar edilmemesi belirtilirken dolandırıcılara karşı uyarı yapıldı.

‘İTİBAR EDİLMEMESİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ’

Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Son dönemde; Koç Holding A.Ş., Koç Topluluğu Şirketleri ile Koç Ailesi mensuplarının isimlerini kullanan, ses ve görüntülerini taklit eden sahte sosyal medya hesapları ve internet sitelerinin ortaya çıktığını gözlemlemekteyiz.

Dolandırıcılık yöntemleriyle yatırım çağrısı da dahil olmak üzere internet kullanıcılarından çeşitli haksız ve hukuka aykırı taleplerde bulunduğunu tespit ettiğimiz söz konusu hesap ve sitelere ilişkin hukuki haklarımızı kullandığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Koç Holding A.Ş., Koç Topluluğu Şirketleri ve Koç Ailesi mensupları ile hiçbir bağlantısı olmayan yanıltıcı içeriklere itibar edilmemesini önemle rica eder; kurumsal web sitemiz koc.com.tr ve kurumsal sosyal medya hesaplarımız üzerinden güncel ve doğru bilgiye ulaşılabileceğini hatırlatmak isteriz”

Resim

Koç Holding yönetim kurulunu belirledi

Kaynak: HABER MERKEZİ