Koç Holding şirketinde 39 yıllık dönem sona eriyor

Yayın tarihi: 20 Şubat 2024 Salı 9:19 am - Güncelleme: 20 Şubat 2024 Salı 9:19 am

Koç Holding bünyesindeki Otokar’da 39 yıldır Genel Müdür olan Ahmet Serdar Görgüç emekli oluyor. Görgüç’ün yerine İbrahim Aykut Özüner atandı.

Koç Holding grubuna bağlı otomotiv ve sanayi şirketi Otokar’da bir devir kapanıyor. 1985 yılından bugüne Genel Müdür olarak görev yapan Ahmet Serdar Görgüç emekli olması nedeniyle görevinden ayrılacak.

Dünya Gazetesi’nin haberine göre, Ahmet Serdar Görgüç’ün yerine, 1 Nisan tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türk Traktör Genel Müdürü olan İbrahim Aykut Özüner atandı. Aykut Özener’den boşalan Türk Traktör Genel Müdürlüğü görevine ise Matthieu Jean-Marie Bernard Séjourné atandı.

Ahmet Serdar Görgüç ise yönetim kurulu üyeliği görevine devam edecek.

Otokar’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Aykut Özüner’in yerine 01.04.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Matthieu Jean-Marie Bernard Séjourné’nin Şirket Lideri olarak atanmasına karar verilmiştir” denildi. Topluluk şirketlerinden Ford Otosan’da ise Araç Donanım Sistemleri Mühendisliği Liderliğine Fahrettin Canalp Gündoğdu atandı. Şirketimizde İnovasyon ve Yeni Girişimler Lideri görevini yürüten Fahrettin Canalp Gündoğdu, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Araç Donanım Sistemleri Mühendisliği Lideri olarak atanmıştır. Şirketimizde Dönüşüm Lideri görevini yürüten Erhan Köseoğlu, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Büyüme ve Akıllı Hareketlilik İş Alanı Lideri olarak atanmıştır.”

Koç Holding 65 yıllık şirketini sattı

Koç Holding bünyesindeki Otokar’da 39 yıldır Genel Müdür olan Ahmet Serdar Görgüç emekli oluyor. Görgüç’ün yerine İbrahim Aykut Özüner atandı.

Kaynak: TELE1