Koç ailesinin en şanslısı kim?

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2021 Salı 11:28 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 Salı 11:28 am

Yeni tip koronavirüs salgınında vaka sayıları artarken Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Koç ailesinde hastalığa yakalanmayan tek kişinin Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç olduğunu söyledi.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşe yazısında Koç ailesindeki koronavirüs vakalarını yazdı. Koç ailesinde hemen hemen herkesin koronavirüse yakalandığı söyleyen Cankurt, ailede hastalığa yakalanmayan tek kişinin Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç olduğunu söyledi.

Cankurt’un “Ailede bir tek ona uğramadı” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Neredeyse İstanbul’da uğramadık ev bırakmayan Covid-19 illeti, en son iki aşısını da yaptıran Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un annesi Çiğdem Simavi’ye de musallat olmuştu. Ciddi semptomları olmamasına rağmen tedbir amaçlı Amerikan Hastanesi’ne yatırılan 82 yaşındaki Çiğdem Hanım’ın iyi haberlerini alıyorum.

Bu arada Çiğdem Hanım’ın ilk eşi Rahmi Koç da 9 Ekim’deki 90. doğum gününde Covid-19’a yakalanmıştı. Bu illet virüs; Aralık sonunda ortanca oğlu Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’u, Nisan başında da küçük oğlu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u pençesine düşürmüştü. Nisan ortasında da merhum büyük oğlu Mustafa Koç’un eşi Caroline Hanım ve torunu Esra Koç’a musallat olmuştu.

Şöyle bir bakınca; Koç Ailesi’nde bu illet virüsün pençesine düşmeyen bir tek Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç kalmış gibi görünüyor. Demek ki, bu konuda ailenin en şanslısı ve en korunanı Nevbahar Hanım. Umarım yakınından bile geçmez…”