Kobe Bryant’ın ölüm haberinin ardından LeBron James yıkıldı

Yayın tarihi: 27 Ocak 2020 Pazartesi 8:28 am - Güncelleme: 28 Ocak 2020 Salı 11:06 am

Dünya basketbol tarihinin efsane ismi Kobe Bryant’ın helikopter kazasında hayatını kaybetti. Kobe Bryant’ın ölüm haberinin ardından eski takım arkadaşı LeBron James gözyaşlarını tutamadı.

Sputnik’ten alınan habere göre; Philadelphia ile oynanan maçtan dönerken haberi uçakta alan ve apronda gözyaşlarına hakim olamayan James, Instagram’dan Kobe için veda yazısı paylaştı. “Abim” diye söz ettiği Kobe’nin mirasını devam ettireceğini belirten LeBron James, şu ifadeleri kullandı:

“Hazır değilim ama işte başlıyorum. Defalarca bu satırları yazmayı denedim ama her seferinde ağlıyorum. Sadece seni, Gigi’yi, sahip olduğumuz dostluğu, bağı, kardeşliği düşünüyorum. Pazar sabahı Philly’den LA’ya gitmeden önce seninle son kez konuştum. Sesini son kez duyacağımı tahmin etmemiştim. Lanet olsun. Kalbim kırık ve mahvolmuş durumdayım. Seni çok seviyorum, abim. Kalbim, Vanessa ve çocuklarınla olacak. Söz veriyorum, senin mirasını devam ettireceğim. Hepimiz için ve özellikle Lakers için çok şey ifade ediyorsun. Bu yük artık beni sırtımda ve devam ettirmek benim bir sorumluluğum. Cennetten beni izle ve bana güç ver. Söylemek istediğim çok şey var ama şu anda yapamıyorum, başaramıyorum. Tekrar buluşacağız kardeşim.”

 

SHAQUILLE O’NEAL’DAN ‘KOBE BRYANT’ İÇİN DUYGUSAL SÖZLER

Shaquille O’Neal, Los Angeles Lakers’ta birlikte şampiyonluk yaşadığı NBA efsanesi Kobe Bryant’ın ölümünün ardından açıklama yaptı.

Kaliforniya’da helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant ile Los Angeles Lakers’ta şampiyonluklar yaşayan Shaquille O’Neal, eski takım arkadaşı için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. O’Neal’ın Kobe Bryant için yaptığı paylaşımda ‘Çok kötüyüm şu an’ ifadeleri yer aldı.

Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği kazada olay yerinden ilk görüntüler

İşte Shaquille O’Neal’ın vedası;

Arkadaşımı, kardeşimi, şampiyonluklar kazandığım partnerimi, kankamı kaybetmenin trajik ve hüzünlü anı anlatacak kelime yok.

Seni seviyorum kardeşim ve çok özleneceksin.

Bryant ailesine ve helikopterde yaşamını yitiren diğerlerinin ailesine bağsağlığı diliyorum.

Çok köyüm şu an”

İŞTE KOBE BRYANT’IN SON PAYLAŞIMI! LEBRON JAMES’E SESLENDİ

Kobe Bryant’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, kendisi gibi Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James hakkında olmuştu.

California’da sis nedeniyle özel helikopterinin bir tepeye çarpması sonucu alev alması sonrasında, helikopterde bulunan 4 kişi ile birlikte hayatını kaybettiği belirtilen Kobe Bryant’ın, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, toplam sayıda kendisini geçen LeBron James hakkında olmuştu.

Kendisi gibi Los Angeles Lakers forması giyen yıldız isim LeBron James, takımının Philadelphia 76ers’a 108-91 mağlup olduğu maçta kaydettiği 29 sayı ile tüm zamanların en çok sayı atan oyuncular sıralamasında efsane Kobe Bryant’ı geride bırakarak 3. sıraya yerleşti.

LeBron James, kariyerinde 33 bin 655 sayıya ulaştı. Bunun üzerine resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Kobe Bryant, LeBron James’i tebrik bir paylaşımda bulundu.

Kobe Bryant, yaptığı paylaşımda “Oyunu bir sonraki noktaya taşımaya devam ediyorsun Kral James… Sana büyük saygı duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bu yorum, Kobe Bryant’ın yaptığı son paylaşımı oldu.

KOBE BRYANT’IN SOMA İÇİN ATTIĞI MESAJ UNUTULMADI

ABD’de helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant’ın ölümünün ardından Soma’da yaşanan maden faciasında yaptığı paylaşım yeniden gündeme geldi.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden ABD’li ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın Soma’da yaşanan maden faciasında yaptığı paylaşım ölümünün ardından çok paylaşılıyor.

KOBE: DUALARIM VE AKLIM SOMA’DA

Twitter’dan o dönemde attığı tweette Kobe, “Dualarım ve aklım, Soma’da yaşanan maden faciasından etkilenenlerle birlikte…” ifadelerini kullanmıştı.

THY’DEN KOBE BRYANT MESAJI!

Kobe Bryant için Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, başsağlığı mesajı yayımladı. THY’nin küresel marka elçisi olan ve Messi ile birlikte reklamlarda da oynayan Kobe Bryant için Üstün “Eşsiz oyununu ve bizlere kattıklarını asla unutmayacağız” dedi.