Kobe Bryant’ı anma töreni! Michael Jordan ve Vanessa Bryant gözyaşlarını tutamadı

Yayın tarihi: 25 Şubat 2020 Salı 12:33 pm - Güncelleme: 25 Şubat 2020 Salı 12:36 pm

NBA’in gelmiş geçmiş en büyük yıldızların arasında yer alan Kobe Bryant‘ın ölümü sebebiyle Staples Center’da eşi Vanessa’nın da katıldığı bir anma töreni gerçekleştirildi. Michael Jordan duygusal bir konuşma gerçekleştirdi ve gözyaşlarını tutamadı.

Törende konuşma yapan eşi Vanessa’nın yanı sıra NBA efsanesi Michael Jordan ve eski takım arkadaşı Shaquille O’Neal yaptıkları konuşmalarla duygusal anlar yaşattı.

Spor dünyası yasta! İşte efsane basketbolcu Kobe Bryant’ın başarılarla dolu hayatı…

Michael Jordan gözyaşlarını tutamadan gerçekleştirdiği konuşmasında çok yakın olduğu ve özel zamanlar geçirdiğini söylediği Kobe Byrant ile ilgili şu sözleri söyledi:

“Kobe Byrant’la birlikte benimde bir parçam öldü. Burada ve tüm dünyaya baktığımda sizden de bir parça öldü. Birlikte yaşamak zorunda olduğumuz anları yaşıyoruz. Küçük kardeşim sana elimden ne geliyorsa o kadar yardım ettim. Huzur içinde uyu lütfen”


Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Michael Jordan “Önümüzdeki 3-4 yıl boyunca yeni ‘Ağlayan Jordan’ resimlerine maruz kalacağım” sözleriyle salondakileri güldürdü.

Kobe Byrant’ın ölüm haberinin ardından eşi Vanessa Bryant sessizliğe gömülmüş ve bir süre yalnız kalarak yas tutmak istediğini açıklamıştı. Vanessa Bryant, Staples Center’da yaptığı konuşmayı gözyaşları içerisinde tamamladı.

“Tanrı onların bu dünyada ayrı kalamayacaklarını biliyordu. Onları birlikte evimizden aldı. Bebeğim Gigi’mize iyi bak, ben de Nana, Bibi ve Coca’ya iyi bakacağım, biz halen en iyi takımız”


Birlikte en çok şampiyonluk yaşadığı takım arkadaşlarından Shaquille O’Neal ise yaptığı duygu dolu konuşma sırasında yaptığı espirilerle salondaki ağır duygusal havayı dağıtmaya çalıştı.

Shaq Bryant’a yaptığı veda konuşmasında şu sözleri kullandı.

“Natalia, Bianka, Capri bebeğe senin tüm hareketlerini öğreteceğim.Kendi serbest atış tekniklerimi öğretmeyeceğim.”