Klima tartışmasında şoför “Psikolojim bozuldu” diyerek otobüsü terk etti

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 2:05 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 2:07 pm

Antalya‘da halk otobüsünde klimaların açık olmamasına tepki gösteren vatandaşlar şoförden beklemedikleri bir tepki aldı. “Psikolojim bozuldu” diyerek otobüsü terk eden şoförü, polisler ikna etmekte zorlandı.

Antalya’da, sıcaklığın 30 dereceyi aştığı, nem oranının yüzde 75’i bulduğu özel halk otobüsünde klimaların çalıştırılmamasıyla ilgili yolcularla, şoför arasında tartışma çıktı. Psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle araçtan inen şoför, trafik polisinin yarım saat süren ikna çalışması sonrası klimaları açıp otobüsü hareket ettirdi.

“PSİKOLOJİM BOZULDU”

Akşam saatlerinde Sarısu-Demirciler Çarşısı arasındaki güzergahta hizmet veren 07 AU 0317 plakalı özel halk otobüsünde şoför ve yolcular arasında güzergâhta uzun süre devam eden tartışma sonrası, otobüs şoförü lunapark önündeki durakta otobüsü durdurup, araçtan indi. Otobüs şoförü, psikolojinin bozulduğunu belirterek araca binmeyi reddetti.

Yolcular da otobüsten inerken, şoförle aralarındaki tartışma durakta da devam etti. Yolcular, şoförün klimayı açmayıp, fanı açtığını iddia ederken, şoför ise klimayı açtığını ama serinletmeye yetmediğini öne sürdü. Otobüsün yoğun trafiğin de bulunduğu caddedeki bekleyişine bir süre sonra trafik polisi ekibi müdahale etti. Trafik polisleri, şoförü yaklaşık yarım saat sonra ikna ettikten sonra otobüse bindirdi. Polis yolculara, klimanın açık olduğunu belirledikten sonra, otobüsün güzergahında yeniden hareket etmesini sağladı.

Burası Antalya’da beş yıldızlı otel! Rus turistin odasından çıkanlar personeli şaşkına çevirdi