Kızının sevgilisine tuzak kurmaya giden baba canından oldu

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:20 am - Güncelleme: 25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:20 am

Adana‘da 17 yaşındaki kızının sevgilisine tuzak kuran baba, aralarında çıkan silahlı kavgada başından vurularak yaşamını yitirdi.

Sokak ortasında tabancayla vurulan babanın kızının sevgilisinin arkadaşı Muhammet Emin Önel tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Baba Mesut Toprak’ın, sahte bir sosyal medya hesabı oluşturup, konuşmaya başladığı ve kızının sevgilisiyle buluşma ayarladığı ortaya çıktığı. Otomobille gelen kişilerle kavga eden Toprak, başına isabet eden mermi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Şüpheliler olay yerinden kaçarken, mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Toprak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Cinayet polisi bu tespitler üzerine şüphelilerin adreslerine eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda Mesut Toprak’ın kızının sevgilisi İsmail Y., arkadaşları Önel ve İbrahim A. ile cinayette kullanılan tabancayı verdikleri Mustafa B. gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İfadesinde Cansu isminde bir kadınla tanıştığını ve buluşmak için sokağa gittiğini belirten İsmail Y., Sokakta bekleyen bir kadın görmeyince hızlıca ayrıldım. Bu sırada bir kişi tabancayla ateş açtı. Otomobilin torpidosunda tabanca vardı. Muhammet de onu alıp, sıktı” diyerek cinayeti itiraf etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Muhammet Emin Önel çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, İsmail Y., İbrahim A. ile Mustafa B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana’da 651 ruhsatsız silah ele geçirildi