Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden fragman! Alev çocuğu doğuracak mı?

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 3:35 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 3:41 pm

Ekranları kasıp kavuran Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Pembe, Alev’e çocuğu doğurmaması için para teklif etti. Peki, Alev çocuğu doğuracak mı?

Show TV’nin konusuyla dikkat çeken dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Haftanın en çok izlenen 10 dizisi! İki yapım arasında kıyasıya rekabet

NURSEMA ALEV’İN BEBEĞİ DOĞURACAĞINI SÖYLÜYOR

Görkem’in Fatih’e “Eski karın, aklı hala sende mi?” dediği tanıtımda Kıvılcım, Doğa’ya ne yapmak istediğini sorarken, Doğa’nın vereceği cevap merak konusu oluyor. Kıvılcım ve Ömer aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ederken, Nursema ve Umut’un evliliğindeki kriz giderek büyüyor. Pembe, Alev’in karşısına çıkıp ona para teklif ederken; Nursema, Alev’in bebeği doğuracağını söylüyor. Doğa ve Fatih yüzleşirken, neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 52. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Pembe’nin adağı olan koyunun kuzusuna Mustafa’nın üzülmesine dayanamayan Nilay’ın kuzuyu gizlice eve getirtmesi bölümde renkli anlara sahne oldu. Nursema, Umut’un depresyondan çıkması için Alev ve Doğa’nın yardımıyla sürpriz bir gece düzenledi. Umut’un şarkı söylemesi için organizasyon yapan Nursema, Umut’un sert tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Kıvılcım ve Ömer, Metehan’ın kendisinden yaşça büyük Azra ile birlikte olduğunu öğrendi. Metehan’dan bu ilişkiyi bitirmesini isteyen Ömer, Azra ile görüşse de oğluna sözünü dinletemedi. Görkem’le ilişkisi ilerleyen Fatih, evleneceğini Doğa’ya açıkladı. Fatih’in haberini gözyaşlarıyla karşılayan Doğa’nın yaşadığı üzüntüyü gören Kıvılcım hemen harekete geçti. Doğa’nın hamileliğini daha fazla saklamasını doğru bulmayan Kıvılcım, Fatih ve Görkem’in nişan törenine giderek kızının hamile olduğunu açıkladı. Kıvılcım’ın sözleri üzerine Alev’in, Doğa’nın değil kendisinin hamile olduğunu itiraf etmesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

Kaynak: TELE1