Kızılcık Şerbeti’nin ‘Çimen’i Selin Türkmen’den diziye duygusal veda

Yayın tarihi: 7 Haziran 2024 Cuma 5:09 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2024 Cuma 5:10 pm

Haber: Haber Merkezi

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanacak olan bölüm izle sezon finali olacak. Diziden ayrılma kararı alan ‘Çimen’i canlandıran Selin Türkmen veda mesajı paylaştı.

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam sezona veda ediyor.

Sezon finalinde oyuncu kadrosundan Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen diziden ayrılacak.

Okul hayatına devam etmek istediği için diziden ayrıldığı öğrenilen ve “Çimen” karakterine hayat Selin Türkmen, veda mesajı paylaştı. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı Instagram hesabında paylaştığı mesajla duygularını dile getirdi.

Türkmen’in mesajı şu şekilde:

“Vedalardan pek hoşlanmasam da bu yazıyı hem size hem kendime borç bildim  Dolu dolu iki sezon geçirdik, sizinle güldük sizinle ağladık. Bu yolculukta bana hep destek olan yapımcımıza, yönetmenlerimize, senaristlerimize, ekip arkadaşlarımıza ve bizim yanımızda olup bizi bir saniye bile yalnız hissettirmeyen izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Hoşça kal Kızılcık Şerbeti, hoşça kal Çimen.. Sizi çok seviyorum”

Sezon finaline saatler kala dizinin Çimen'i Selin Türkmen'den duygusal bir veda mesajı geldi. Türkmen Instagram hesabında paylaştığı hikayede "Vedalardan pek hoşlanmasam da bu yazıyı hem size hem kendime borç bildim" cümlesiyle duygularını dile getirdi.

Kızılcık Şerbeti kadrosunda yaprak dökümü… Ayrılıkların sebebi belli oldu

Kaynak: HABER MERKEZİ