Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın zor günleri: Kimse bana inanmıyor

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2024 Salı 3:52 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2024 Salı 3:52 pm

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, dün hastaneye kaldırıldı. Hastanede serum takviyesi alan ünlü sanatçı sosyal medya hesabından isyan arkadaşlarına ve çevresine isyan etti. Uzman, paylaşımında, “İş, yoğunluk zor değil insanlar zor” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, sosyal medya hesabı  paylaşımları ile isyan etti. Yaptığı paylaşımlarda hastanedeki serumlu fotoğraflarını koyan ünlü sanatçı, işinin değil, insanların zor olduğunu vurguladı.

“ÇOK BOŞ ŞEYLER SÖYLÜYORSUNUZ”

İkili ilişkilerde empati yapılması gerektiğinin üstüne basan Uzman, paylaşımına ‘Tembelliği, kolaycılığı, hak yemeyi bırakın’ notunu düşerken yayınladığı videolarda, “Hepsini okuyanlar için… Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi ‘Halledersin aslansın kaplansın’ cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin” dedi.

Takipçileri Uzman’ın Alev karakterine gelen yorumlardan dolayı yorulmuş ve söz konusu paylaşımları bu nedenle yapmış olabileceğini iddia etti.

Müjde Uzman, tükenmişlik sendromu

müjde uzman, tükenmiş

Müjde Uzman, tükenmişlik sendromu

Kızılcık Şerbeti’nin ‘Alev’i Müjde Uzman’dan sert tepki! “Siz artık haddinizi aştınız”

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör yeni aşkı ile yakalandı! Oyuncunun sevgilisi bakın kim çıktı

Kaynak: HABER MERKEZİ