Kızılcık Şerbeti’ndeki 10 Kasım sahnesi gündem oldu

Yayın tarihi: 11 Kasım 2023 Cumartesi 12:45 pm - Güncelleme: 11 Kasım 2023 Cumartesi 12:48 pm

Cuma günleri izleyenleri ekran başında toplayan Kızılcık Şerbeti, bu kez Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği 10 Kasım’a özel sahnesiyle büyük beğeni topladı.

Yayınlandığı günden bu yana gündem olmayı sürdüren Kızılcık Şerbeti yine çok konuşulan bir bölümle ekranlara geldi. Sevilen dizi 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün 85’inci vefat yıldönümü sahneleri ile sosyal medyada gündem oldu. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi bu kez 10 Kasım sahnesiyle damga vurdu.

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu! Kızılcık Şerbeti zirveyi bırakmıyor

Kıvılcım’ın kızı Çimen ve kardeşi Alev ile Dolmabahçe Sarayı’na yürümek için yola çıktığı sahneye annelerinin sözleri izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Aliye Uzunatağan’ın hayat verdiği Sönmez karakteri kızlarına “Bugün 10 Kasım. Atamızın ölüm yıl dönümü. Hiç unutulur mu o?” demesi ve sonrasında saat 09:05’te yolda olan insanların araçlarından inerek ya da oldukları yerde saygı duruşuna geçmeleri büyük beğeni topladı.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı! “1.5 ayda 21 kilo verdim”

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan sahneler için ‘Tüylerim diken diken’, ‘Bir kez daha gurur duydum bu diziyle’, ‘ Bunlar nasıl güzel sahneler’, ‘Milli şuur dediklerinden’, ‘Daha önce hiç böyle güzel bir sahne izlememiştim’, ‘Sahnenin güzelliğine bak’ gibi yorumlar yapıldı.