Kızılay’da baba-oğul devri resmen bitti

Yayın tarihi: 23 Haziran 2023 Cuma 6:49 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2023 Cuma 7:13 pm

Kerem Kınık’ın istifasının ardından Genç Kızılay yöneticisi olan oğlu Muhammed Furkan Kınık’ın da Kızılay‘dan ayrıldığı ortaya çıktı.

Deprem felaketinin ardından çadır satarak bir skandala imza atan ve yolsuzluk iddiaları ile gündemden düşmeyen Kerem Kınık, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çadır satışı skandalı nedeniyle “üzüldüğünü” açıklamasının ardından istifa etmek zorunda kalmıştı.

Kerem Kınık’ın oğlu Muhammed Furkan Kınık ise uzun bir süredir Kızılay’ın gençlik yapılanması olan Genç Kızılay’ın başkan yardımcılığı koltuğunda oturuyordu. Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre Muhammed Furkan Kınık da babasının istifasının ardından istifa etti.

Kınık, sosyal medya hesabında geçen ay görevden ayrıldığını belirtti ve ismi de Genç Kızılay’ın internet sitesinden çıkarıldı.

İstifa etti ama Kerem Kınık Kızılay’ın 11 şirketinde hala başkan

KIZI DA YEŞİLAY’DA ÇALIŞIYOR

Aynı zamanca Yeşilay’ın mütevelli heyeti üyesi de olan Kerem Kınık’ın bir diğer çocuğu Fatıma Zehra Kınık’ın da Yeşilay kadrosunda yer aldığı ortaya çıkmıştı. Fatıma Zehra Kınık, Yeşilay’da Haziran 2022’den bu yana ‘uzman yardımcısı’ olarak görev yapıyor.

Şahan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a böyle veda etti

AKP içinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a sert çıkış! “Bu nasıl üslup”