Kız öğrencisini taciz eden tekvando hocasına meydan dayağı!

Yayın tarihi: 26 Haziran 2023 Pazartesi 8:41 am - Güncelleme: 26 Haziran 2023 Pazartesi 8:54 am

Ankara’da ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini taciz ettiği iddia edilen 57 yaşındaki tekvando hocası F.M.D. çocuğun ailesi ve mahalleli tarafından sokak ortasında darbedildi.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan bir spor salonunda taekwondo hocalığı yapan F.M.D., iddiaya göre kız öğrencisini taciz etti. Kız çocuğunun yaşanan olayı ailesine anlatması üzerine, aile ve beraberindeki bir grup spor salonuna geldi. Tekvando hocası F.M.D.’yi darbeden öfkeli kalabalık, spor salonunun da camlarını kırıp, eşyalara zarar verdi. Bu sırada bir kişi ise otomobille spor salonunun camekan bölümüne çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra mahallede görevli bekçiler sevk edildi. Spor salonuna gelen polis ekipleri ilk olarak yaralı durumdaki F.M.D.’yi öfkeli grubun elinden alarak ilk müdahalesi yapılmak üzere sağlık ekiplerine ulaştırdı.

İçlerinde cinsel taciz de bulunan 12 farklı suçtan kaydı bulunduğu belirtilen F.M.D., hastanedeki tedavisinin ardından açılan soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

HKP’den TÜGVA’daki taciz skandalına suç duyurusu