Kız çocuklarını kandırıp müstehcen fotoğraflarıyla tehdit eden istismarcıya 110 yıl hapis!

Yayın tarihi: 20 Ocak 2022 Perşembe 10:40 am - Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe 10:40 am

Aydın’da kız çocuklarını taciz edip, müstehcen fotoğraf ve videolarını çekerek, tehdit edip paylaştığı iddiasıyla yargılanan Serkan Aydın, 11 yıl süren dava sonunda 110 yıl hapis ve 668 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Zafer Mahallesi Doğu Gazi Bulvarı’ndaki ikamet eden 37 yaşındaki Serkan Aydın, sosyal medya üzerinden farklı illerde yaşayan küçük yaştaki kız çocuklarını taciz edip, müstehcen fotoğraf ve videolarını çekerek sosyal medyada yayınladı. 16 Şubat 2011’de bir ailenin şikayetiyle ortaya çıkan olayın ardından gözaltına alınan Aydın, ifadesinde kimseyi tehdit etmediğini, fotoğraf ve görüntüleri, çocukların kendi rızasıyla gönderdiğini söyledikten sonra serbest bırakıldı.

29 KIZ ÇOCUĞUNU DAHA İSTİSMAR ETTİ

Soruşturmayı sürdüren savcılık, Aydın’ın bilgisayarında müstehcen fotoğrafları bulunan 29 kız çocuğunu daha tespit etti. Serkan Aydın hakkında Aydın 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 11 yıl sonunda sonunda sonuçlanan davada mahkeme, tutuksuz yargılanan Serkan Aydın’a cinsel taciz, şantaj, hakaret ve müstehcen görüntüleri bilgisayarına depolamak suçlarından her mağdur için 6 ay ile 8 yıl arasında değişen oranlarda toplam 110 yıl hapis, yine her mağdur için 4 bin lira ile 140 bin lira arasında değişen toplam 668 bin lira para cezası verdi.

Ayrıca Serkan Aydın için yakalama kararı çıkardı.

Onlarca öğrenciyi taciz eden müdürün kirli planları deşifre oldu

Şanlıurfa’da 3 ayrı kız çocuğunu taciz eden erkek adliyeye sevk edildi