Kız arkadaşıyla fotoğraf paylaşan Ebrar Karakurt’a destek yağdı

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 7:35 am - Güncelleme: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 10:41 am

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un kız arkadaşı ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

 

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, Instagram hesabından dün kadın arkadaşıyla bir fotoğrafını paylaştı.

Karakurt bu fotoğrafı nedeniyle gericiler tarafından hedef alındı. Sosyal medyada #EbrarKarakurt etiketi gündem oldu, Karakurt için binlerce destek mesajı paylaşıldı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Naz Aydemir Akyol, “Ne konuşulursa konuşulsun, herkesin bilmesi gereken en önemli şeylerden biri; Ebrar’ın; hakkında söylenen hiçbir şeye takılmayacağıdır! O sadece kendi işini en iyi şekilde yapabilmeye bakar. Gerisi de ne beni, ne sizi, kısaca kimseyi ilgilendirmez!” dedi.

TAKIM ARKADAŞI DA DESTEK VERDİ

Ebrar’ın bu paylaşımı 16 saatte tam 163 bin beğeni aldı. Binlerce de yorum bırakıldı. Ebrar Karakurt, daha sonra paylaşımını kaldırdı.

Türkiye Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Naz Aydemir Akyol, Ebrar Karakurt’a destek oldu. Akyol, “Ne konuşulursa konuşulsun, herkesin bilmesi gereken en önemli şeylerden biri, Ebrar’ın hakkında söylenen hiçbir şeye takılmayacağıdır! O, sadece kendi işini en iyi şekilde yapabilmeye bakar. Gerisi de ne beni, ne sizi, kısacası kimseyi ilgilendirmez!” dedi.

Filenin Sultanları’nın Avrupa Şampiyonası kadrosu açıklandı