Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor

Yayın tarihi: 18 Kasım 2021 Perşembe 4:02 pm - Güncelleme: 18 Kasım 2021 Perşembe 4:02 pm

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar vererek nikah masasına oturmuşlardı. Beğenilen çiftten müjdeli haber geldi. Başak Dizer’in 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında nikah masasına oturan Başak Dizer’in bebek beklediği iddiası sosyal medyada bomba gibi düştü. Magazin sayfalarında hamile olduğu haberleriyle zaman zaman gündeme gelen ve bu haberleri yalanlayan Başak Dizer’den bu defa beklenmeyen bir açıklama geldi.

“ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUZ”

Başak Dizer, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına gönderdiği mesajla hamilelik iddialarını doğruladı. Ünlü stilist, hamile olup olmadığının sorusuna “Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz” dedi. Anne adayı, bebeğin cinsiyetinin ise henüz belli olmadığını söyledi. Müjdeli haber çiftin ailesini ve hayranlarını da sevindirdi.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN ANNESİ HAVALARA UÇTU

Babaanne olmaya hazırlanan Nurten Tatlıtuğ ise “Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.” dedi.

HAZİRAN AYINDA YALANLAMIŞTI

Stil danışmanlığı yapan Başak Dizer’in geçtiğimiz haziran ayında da hamile olduğu iddiaları yayılmış ancak Dizer, bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği Instagram paylaşımına cevap vererek ‘hamilelik’ iddiasını yalanlamıştı. Başak Dizer Tatlıtuğ, arkadaşına gönderdiği mesajda “Tatlım değil, değil. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber” ifadelerini kullanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer de harekete geçti